SOLUTIONS

Met Secior hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw organisatie. Wij zorgen voor het noodzakelijk inzicht in uw huidige cyberweerbaarheid en assisteren met het behalen van de vereiste weerbaarheid zoals gesteld in o.a. de NIS2. Hierdoor is uw organisatie cyberveilig en NIS2 gereed!

Datacenter afbeelding

SOLUTIONS

UW ORGANISATIE
CYBERVEILIG EN NIS2 READY

Secior levert de volgende diensten:

NIS2 Readiness Workshop

Deze dienst bestaat uit het in kaart brengen van de huidige NIS2-compliance van de organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de NIS2 Readiness Scan, een applicatie die de organisatie toetst aan de hand van de 15 minimale maatregelen zoals beschreven in artikel 21 van de NIS2-richtlijn. Deze scan geeft aan wat het huidige NIS2-volwassenheidsniveau is.
De workshop wordt uitgevoerd door de cybersecurityspecialisten van Secior in samenwerking met de stakeholders van de organisatie.

Doorlooptijd en investering

Pakketdetails

Doorlooptijd: totaal 1-3 dagen (8 uur) 1 dag in-company.
Deze dienst is beschikbaar vanaf € 3.450,- (Excl. BTW)

NIS2 readiness scan

NIS2 Management Training

Verhoog uw cyberweerbaarheid met de NIS2 Management Training van Secior. Deze uitgebreide training biedt uw managementteam diepgaand inzicht in de nieuwe NIS2-richtlijn, inclusief de verwachtingen, eisen en voordelen. Uw organisatie wordt volledig geïnformeerd over de strengere cyberveiligheidsnormen en optimaal voorbereid op toekomstige uitdagingen. De training wordt verzorgd door de cybersecurityspecialisten van Secior en de juridische experts van WLP-Law.

Doorlooptijd en investering

Pakketdetails

Doorlooptijd: 1 dagdeel (4 uur)
Deze dienst is beschikbaar vanaf € 2.950,- (Excl. BTW) voor max. 10 personen.

NIS2 full cyber resilience

Cyber Risk Assessment

De dienst bestaat uit het plaatsen van een specialistische sensor (fysiek of virtueel) in het netwerk, het analyseren van deze data en het opleveren van een Risk Assessment rapport. Dit rapport bevat het volgende onderdelen:

• Asset inventarisatie
• Netwerk visualisatie
• Kwetsbaarheden overzicht
• Conclusie & aanbevelingen

Doorlooptijd en investering

Pakketdetails

Doorlooptijd: 1 - 2 weken
De prijs van deze dienst is op aanvraag.

NIS2 Risk management

IT, OT & IoT CYBERSECURITY

Hoe kunnen wij helpen?

Elke cyberweerbaarheid vraag verdient een antwoord en oplossing op maat. Ons team begrijpt de huidige uitdagingen als geen ander en helpt met het verbeteren en in stand houden van de digitale weerbaarheid van uw organisatie.
Neem contact op: +31 85 2736036 of stuur een email naar info@secior.com

Blijf op de hoogte

De laatste ontwikkelingen en gebeurtenissen op het gebied van datacenter cybersecurity.