Sectoren

Born in the datacenter industry
Raised in cybersecurity

Secior kent zijn oorsprong in de datacenter industrie. Datacenters zijn de overtreffende trap van operationele technologie (OT) en de belangrijkste knooppunten van rekenkracht en gegevensopslag. Datacenters zijn de hoeksteen van alles wat online gebeurt en daarom essentieel voor de samenleving. Uitval leidt tot maatschappelijke ontwrichting en vormt een bedreiging voor de nationale veiligheid.

Het verstoren van kritische processen

Datacenters behoren tot de meest aantrekkelijke doelen voor cybercriminelen en/of statelijke actoren. Aanvallers zullen geen tijd en moeite besteden aan het aanvallen van meerdere individuele servers als ze de koeling of stroomvoorziening van een datacenter kunnen raken en duizenden computers in één keer uitschakelen? Door de geopolitieke veranderingen zien we dat aanvallen op kritische infrastructuur steeds vaker geen klassieke Ransomware aanval meer betreffen, maar een destructief karakter hebben zonder duidelijk gewin. De aanvallers zijn uit op het vernietigen en verstoren van kritische processen.

Effectieve OT-strategie

Secior biedt haar diensten aan ter bescherming van operationele processen van essentiële bedrijven. Downtime is voor deze bedrijven een grote zorg en kan leiden tot reputatieschade, verlies van klanten, schade en omzetverlies. Ons team begrijpt de uitdaging en helpt met het verbeteren van de digitale weerbaarheid en in stand houden van de uptime.

Secior sectoren

Gezondheidszorg

In ziekenhuizen is het van het grootste belang dat stroomvoorzieningen, laboratoria, magazijnen en HVAC-systemen veilig blijven. Veel medische apparatuur is gekoppeld aan gebouwbeheersystemen die deel uitmaken van het bedrijfsnetwerk en daardoor een gemakkelijk doelwit vormen. Wij helpen zorginstellingen om kwetsbaarheden op te sporen en medische apparatuur en gevoelige patiëntgegevens te beschermen.

Gezondheidszorg

Voedingsindustrie

Cybersecurity is cruciaal voor de voedingsindustrie vanwege de bescherming van productveiligheid, gegevensintegriteit en bedrijfscontinuïteit. Sterke cybersecuritymaatregelen waarborgen de veiligheid van productie- en distributiesystemen, voorkomen ongeautoriseerde toegang en beschermen gevoelige bedrijfsgegevens.

Food industry

Transport en Logistiek

De sector transport & logistiek heeft te maken met toenemende digitalisering en is daardoor gevoelig voor cyberdreigingen in de OT-omgeving. De sector ontkomt niet aan strenge cybersecurityvoorschriften die worden opgelegd door brancheorganisaties en de overheid.

Logistics

Financiële dienstverlening

De bescherming van gevoelige financiële informatie en privacy is van vitaal belang voor de financiële dienstverlening. Sterke beveiligingsmaatregelen voorkomen ongeautoriseerde toegang tot persoonlijke en financiële gegevens, waaronder bankrekeninginformatie en transacties. Door potentiële dreigingen te monitoren, kunnen financiële instellingen de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens waarborgen, fraude voorkomen en operationele systemen beschermen.

Finance sector

Drinkwater

In drinkwater bedrijven staat de veiligheid van het drinkwater bovenaan. De meeste systemen, die voor deze veiligheid zorgdragen, bevinden zich in de OT categorie. Het is dus essentieel dat deze OT systemen cyberveilig zijn en geen verstoringen ondervinden. Secior kan hiervoor zorgen.

Water sector

Kritieke Fabrikanten

Fabrikanten hebben hun productiefaciliteiten meestal op verschillende geografisch verspreide locaties en beschikken over een grote hoeveelheid complexe machines van verschillende leveranciers. Voor een effectieve cyberbeveiliging van productiebedrijven is allereerst een nauwkeurige inventarisatie van alle componenten nodig. Daarnaast helpt Secior fabrikanten met structurele controles en oplossingen om de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van operationele processen te garanderen.

Fabrieken

Overheid

Voor de overheid is cybersecurity van essentieel belang om de bescherming van kritieke infrastructuur, overheidsnetwerken en gevoelige gegevens te waarborgen. Door het implementeren van robuuste beveiligingsprotocollen kunnen overheidsinstanties gevoelige informatie beschermen en zorgen voor de continuïteit van essentiële diensten, zoals noodhulp, communicatie, transport en energievoorziening.

Overeid

Overig

Als Secior bieden wij ook cybersecuritydiensten aan voor diverse andere sectoren. Met onze expertise en oplossingen streven wij ernaar om organisaties in verschillende branches te beschermen tegen cyberdreigingen en proces verstoringen. Ons team biedt inzicht in de cyberweerbaarheid van organisaties en zorgt voor optimale veiligheid waarborgen ongeacht de sector waarin een organisatie opereert.

Overige secior

IT, OT & IoT CYBERSECURITY

Hoe kunnen wij helpen?

Elke cyberweerbaarheid vraag verdient een antwoord en oplossing op maat. Ons team begrijpt de huidige uitdagingen als geen ander en helpt met het verbeteren en in stand houden van de digitale weerbaarheid van uw organisatie.
Neem contact op: +31 85 2736036 of stuur een email naar info@secior.com

Blijf op de hoogte

De laatste ontwikkelingen en gebeurtenissen op het gebied van datacenter cybersecurity.