Sectoren

Born in the datacenters
Raised in the cybersecurity

Secior kent zijn oorsprong in de datacenter industrie. Datacenters zijn de overtreffende trap van operationele technologie (OT) en de belangrijkste knooppunten van rekenkracht en gegevensopslag. Datacenters zijn de hoeksteen van alles wat online gebeurt en daarom essentieel voor de samenleving. Uitval leidt tot maatschappelijke ontwrichting en vormt een bedreiging voor de nationale veiligheid.

Het verstoren van kritische processen

Datacenters behoren tot de meest aantrekkelijke doelen voor cybercriminelen en/of statelijke actoren. Aanvallers zullen geen tijd en moeite besteden aan het aanvallen van meerdere individuele servers als ze de koeling of stroomvoorziening van een datacenter kunnen raken en duizenden computers in één keer uitschakelen? Door de geopolitieke veranderingen zien we dat aanvallen op kritische infrastructuur steeds vaker geen klassieke Ransomware aanval meer betreffen, maar een destructief karakter hebben zonder duidelijk gewin. De aanvallers zijn uit op het vernietigen en verstoren van kritische processen.

Effectieve OT-strategie

Secior biedt haar diensten aan ter bescherming van operationele processen van de datacenter industrie en overige essentiële bedrijven met vergelijkbare kritische infrastructuur. Downtime is een grote zorg en kan leiden tot reputatieschade, verlies van klanten, schade en omzetverlies. Ons SME team begrijpt de uitdaging en helpt met het verbeteren van de digitale weerbaarheid en in stand houden van de uptime.

Gezondheidszorg

In ziekenhuizen is het van het grootste belang dat stroomvoorzieningen, laboratoria, magazijnen en HVAC-systemen veilig blijven. Veel medische apparatuur is gekoppeld aan gebouwbeheersystemen die deel uitmaken van het bedrijfsnetwerk en daardoor een gemakkelijk doelwit vormen. Wij helpen zorginstellingen om kwetsbaarheden op te sporen en medische apparatuur en gevoelige patiëntgegevens te beschermen.

Healthcare medical icon

Voedingsindustrie

Cybersecurity is cruciaal voor de voedingsindustrie vanwege de bescherming van productveiligheid, gegevensintegriteit en bedrijfscontinuïteit. Sterke cybersecuritymaatregelen waarborgen de veiligheid van productie- en distributiesystemen, voorkomen ongeautoriseerde toegang en beschermen gevoelige bedrijfsgegevens.

Food industry icon

Transport en Logistiek

De sector transport & logistiek heeft te maken met toenemende digitalisering en is daardoor gevoelig voor cyberdreigingen in de OT-omgeving. De sector ontkomt niet aan strenge cybersecurityvoorschriften die worden opgelegd door brancheorganisaties en de overheid.

Transport icon

Financiële dienstverlening

De bescherming van gevoelige financiële informatie en privacy is van vitaal belang voor de financiële dienstverlening. Sterke beveiligingsmaatregelen voorkomen ongeautoriseerde toegang tot persoonlijke en financiële gegevens, waaronder bankrekeninginformatie en transacties. Door potentiële dreigingen te monitoren, kunnen financiële instellingen de integriteit en vertrouwelijkheid van gegevens waarborgen, fraude voorkomen en operationele systemen beschermen.

Financial icon

Drinkwater

In ziekenhuizen is het van het grootste belang dat stroomvoorzieningen, laboratoria, magazijnen en HVAC-systemen veilig blijven. Veel medische apparatuur is gekoppeld aan gebouwbeheersystemen die deel uitmaken van het bedrijfsnetwerk en daardoor een gemakkelijk doelwit vormen. Wij helpen zorginstellingen om kwetsbaarheden op te sporen en medische apparatuur en gevoelige patiëntgegevens te beschermen.

Drinking water icon

Kritieke Fabrikanten

Fabrikanten hebben hun productiefaciliteiten meestal op verschillende geografisch verspreide locaties en beschikken over een grote hoeveelheid complexe machines van verschillende leveranciers. Voor een effectieve cyberbeveiliging van kritische productiebedrijven is allereerst een nauwkeurige inventarisatie van alle componenten nodig. Daarnaast helpt Secior fabrikanten met structurele controles en oplossingen om de beschikbaarheid, integriteit en veiligheid van operationele processen te garanderen.

Manufacturers icon

Overheid

Voor de overheid is cybersecurity van essentieel belang om de bescherming van kritieke infrastructuur, overheidsnetwerken en gevoelige gegevens te waarborgen. Door het implementeren van robuuste beveiligingsprotocollen kunnen overheidsinstanties gevoelige informatie beschermen en zorgen voor de continuïteit van essentiële diensten, zoals noodhulp, communicatie, transport en energievoorziening.

Government icon

Overig

Als Secior bieden wij ook cybersecuritydiensten aan voor diverse andere sectoren. Met onze expertise en oplossingen streven wij ernaar om organisaties in verschillende branches te beschermen tegen cyberdreigingen en datalekken. Ons team biedt proactieve monitoring, incidentrespons en continue beveiligingsupdates om een optimale beveiligingspostuur te waarborgen ongeacht de sector waarin een organisatie opereert.

Others icon
OT Incidenten:
Cyberaanval op een externe IT-provider legt treinen in Denemarken stil.
White Hack hackers successfully hacked into a satellite for the first time.
Iranian hackers took control of a server in Amsterdam.
Indian energy company Tata Power suffers cyber attack and data leak.
BRP Manufacturing suffers cyber attack, temporarily suspending operations.