Born in the Datacenter industry, raised in Cybersecurity

GEBUNDELDE KENNIS

Secior is oorspronkelijk in 2011 opgericht door aantal ondernemers gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, beheren van datacenters en het leveren van hoogwaardige clouddiensten. Onder de naam Datacenter Brabant vestigde het bedrijf zijn reputatie als datacenter operator en cloudprovider met 100% uptime. Nadat het datacenter in 2018 werd verkocht, is een nieuwe strategische richting gekozen. Na enkele jaren onderzoek werd Secior opnieuw gelanceerd met het huidige SME team, met diepgaande kennis van mission critical infrastructuren, OT/IT cybersecurity en de auditing methodes uit de financiële sector.

fred streefland, ceo van secior

Fred Streefland, Cybersecurity expert

Voormalig luchtmacht- en inlichtingenofficier, Rusland- en China-expert. Cybersecurity specialist OT, IT & IoT bij IBM, Accenture, ENCS, LeaseWeb Palo Alto Networks en Hikvision.
Sander Nieuwmeijer

Sander Nieuwmeijer, Datacenter specialist

Onder zijn leiding werden meer dan 250 datacenters en computerruimtes in meerdere Europese landen ontworpen, gebouwd en beheerd. DC-People, ICTroom, Datacenter Brabant
secior edward heck

Edward Heck RA CIA, Compliance & Audits

Business process manager met bedrijfsbrede focus op IT/OT Cybersecurity, Governance, Risk Management, Compliance en Finance. Registeraccountant (RA) en gecertificeerd interne auditor. Achtergrond: KPMG, Euronext en andere audit functies in de bancaire en financiële sector.
secior raymond bierens

Raymond Bierens, Advisory Board

Voorzitter bestuur Stichting Connect2Trust. Promovendus aan de Universiteit van Amsterdam. Cyberbeveiliging & Strategie. Voormalig VP Cybersecurity Atos.

Barbara Grofe, Advisory Board

Wereldwijd eén van de hoogst gecertificeerde cybersecurity experts: GICSP, CISSP-ISSAP-ISSEP-ISSMP, HCISPP, CSSLP, CEHv10, DoDD 8140, 8570 IAM_IAT I-II-III, IASAE I-II, CND-SP, CCSK, PCII, ITIL, MDQM, PMP.
Adviseur NSA, NASA, US Navy & Department of Defense
Secior E

..., Digital Law, Technology & Regulatory

Per 1 mei 2023

FOCUS

ONZE DIGITALE SAMENLEVING BESCHERMEN is een teamsport

Secior heeft als doelstelling onze digitale samenleving beter te beschermen. De uitgebreide en langdurige achtergrond in ‘mission critical’ datacenter omgevingen wordt aangevuld met gedetailleerde kennis van OT&IT cybersecurity. Daarnaast de audit, compliance en risk advisory methodes uit sterk gereguleerde financiële sector. Een niveau van in-house kennis en dienstverlening die normaal alleen bij veel grotere organisaties wordt aangeboden. De aanpak wordt ondersteund door nauwe samenwerkingen met gerenommeerde partners, verschillende universiteiten en de overtuiging dat elke uitdaging een antwoord op maat vereist. Met het groeiende aantal cyberaanvallen, fungeert Secior graag als uw bondgenoot.

Missie: “Onze samenleving beschermen tegen diegenen die de kritische infrastructuur, waar wij allen dagelijks van afhankelijk zijn, proberen te verstoren. Wij bundelen onze kennis in een geïntegreerde oplossing die datacenters inzicht geeft in de status van hun operationele technologie (OT) waarbij bedreigingen worden geïdentificeerd en bestendig gemitigeerd.

Visie: “Een wereld waarin iedereen 24/7 kan vertrouwen op een veilig internet door een combinatie van automatisering, menselijke analyse en innovatie. Ons uiteindelijke doel is om opdrachtgevers realtime inzicht te geven in digitale dreigingen en deze effectief tegen te gaan.”

SAMENWERKING

PARTNERS

We kunnen onze digitale samenleving niet alleen beschermen. 
Hier zijn enkele van onze belangrijkste partners die helpen onze missie te vervullen:

logo's van de bedrijven: dutch datacenter association, hsd, armis, nozomi, nationaal cyber security centrum, claroty, isa, tu/e en connect2trust

datacenter CYBERSECURITY

HOE KUNNEN Wij helpen?

Elke cybersecurity vraag van een datacenter vraagt om een antwoord en oplossing op maat. Ons SME team begrijpt de uitdaging en helpt met het verbeteren van de weerbaarheid en in standhouden van de uptime.

BLIJF OP DE HOOGTE

De laatste ontwikkelingen en gebeurtenissen op het gebied van datacenter cybersecurity.