Born in the Datacenter industry, raised in Cybersecurity

GEBUNDELDE KENNIS

De oorsprong van Secior is de datacenter industrie. Onder de naam Datacenter Brabant vestigde het bedrijf zijn reputatie als betrouwbare datacenter operator (OT) en leverancier van hoogwaardige clouddiensten (IT). Nadat de datacenter activiteiten werden verkocht aan Eurofiber werd een nieuwe strategische richting gekozen. Na enkele jaren onderzoek werd Secior opnieuw gelanceerd met het huidige expert team, met diepgaande kennis van mission critical infrastructuren, OT, IT & IoT cybersecurity en de auditing methodes uit de financiële sector.

Sander Nieuwmeijer

Sander Nieuwmeijer, Founder Specialist kritische infrastucturen

Onder zijn leiding werden meer dan 250 'mission critical' datacenters en computerruimtes in meerdere Europese landen ontworpen, gebouwd en beheerd. DC-People, ICTroom, Datacenter Brabant.
secior edward heck

Edward Heck RA CIA, Compliance & Audits

Business process manager met bedrijfsbrede focus op IT/OT Cybersecurity, Governance, Risk Management, Compliance en Finance. Registeraccountant (RA) en gecertificeerd interne auditor. Achtergrond: KPMG, Euronext en andere audit functies in de bancaire en financiële sector.

Poncke Poncin, Cybersecurity expert

Na het afstuderen in Cybersecurity aan de Hogeschool van Amsterdam met een specialisatie in OT, IoT & Ethical Hacking, is Poncke actief bij Secior en brengt hij diepgaande theoretische kennis en praktische expertise naar het veld.
secior raymond bierens

Raymond Bierens, Advisory Board

Voorzitter bestuur Stichting Connect2Trust. Promovendus aan de Universiteit van Amsterdam. Cyberbeveiliging & Strategie. Voormalig VP Cybersecurity Atos.
Barbara Grofe

Barbara Grofe, Advisory Board

Wereldwijd eén van de hoogst gecertificeerde cybersecurity experts: GICSP, CISSP-ISSAP-ISSEP-ISSMP, HCISPP, CSSLP, CEHv10, DoDD 8140, 8570 IAM_IAT I-II-III, IASAE I-II, CND-SP, CCSK, PCII, ITIL, MDQM, PMP.
Adviseur NSA, NASA, US Navy & Department of Defense

FOCUS

De DIGITALE SAMENLEVING BESCHERMEN is een teamsport

Secior heeft als doelstelling onze digitale samenleving weerbaarder te maken. De uitgebreide en langdurige achtergrond in ‘mission critical’ datacenter omgevingen wordt aangevuld met gedetailleerde kennis van OT, IT & IoT cybersecurity. Daarnaast de audit, compliance en risk advisory methodes uit sterk gereguleerde financiële sector. Een niveau van in-house kennis en dienstverlening die normaal alleen bij veel grotere organisaties wordt aangeboden. De aanpak wordt ondersteund door nauwe samenwerkingen met gerenommeerde partners, verschillende universiteiten en de overtuiging dat elke uitdaging een antwoord op maat vereist. Met het groeiende aantal cyberaanvallen, fungeert Secior graag als uw bondgenoot.

Missie: “Onze samenleving beschermen tegen diegenen die de kritische infrastructuur, waar wij allen dagelijks van afhankelijk zijn, proberen te verstoren. Wij bundelen onze kennis in een geïntegreerde oplossing die de cyberweerbaarheid vergroot en waarbij bedreigingen worden geïdentificeerd en gemitigeerd”.

Visie: “Een wereld waarin iedereen 24/7 kan vertrouwen op een veilig internet en een onverstoorde digitale dienstverlening en de meest kritische infrastructuur te beschermen door een combinatie van automatisering, menselijke analyse en innovatie. Ons doel is om opdrachtgevers realtime inzicht te geven in digitale dreigingen en deze effectief tegen te gaan.”

SAMENWERKING

PARTNERS

We kunnen onze digitale samenleving niet alleen beschermen. 
Hier zijn enkele van onze belangrijkste partners die helpen onze missie te vervullen:

Partners

IT, OT & IoT CYBERSECURITY

Hoe kunnen wij helpen?

Elke cyberweerbaarheid vraag verdient een antwoord en oplossing op maat. Ons team begrijpt de huidige uitdagingen als geen ander en helpt met het verbeteren en in stand houden van de digitale weerbaarheid van uw organisatie.
Neem contact op: +31 85 2736036 of stuur een email naar info@secior.com

Blijf op de hoogte

De laatste ontwikkelingen en gebeurtenissen op het gebied van datacenter cybersecurity.