SERVICES

Secior assisteert kritieke infrastructuur organisaties met hun digitale risico's. De dienstverlening van Secior bestaat uit verschillende proposities en sluit naadloos aan op de NIS2 Directive met als doel om de cyberweerbaarheid van kritieke infrastructuur in Europa te verbeteren.

EU leiderschap

EU Commission President, Ursula von der Leyen, October 2022

“Critical infrastructure is the
new frontier of warfare”

EU leiderschap

EU Commission President, Ursula von der Leyen, October 2022

“Critical infrastructure is the
   new frontier of warfare”

CYBERSECURITY

Find - Fix - Manage
Digital Risk

FIND

Zichtbaarheid speelt een essentiële rol in de cybersecurity van een organisatie. Het inventariseren welke digitale assets aanwezig zijn OT, IT & IoT, is een randvoorwaarde om een organisatie effectief te kunnen beschermen. "You can't protect what you don't see"

Digital Health Check

De Digital Health Check zorgt voor de benodigde zichtbaarheid. Binnen enkele weken genereren wij een uitputtende rapportage met daarin een overzicht van alle digitale assets, een visualisatie van de netwerken/verbindingen en een overzicht van de ontdekte kwetsbaarheden.

datacenter cybersecurity dienst: vind problemen

FIX

De next step is het analyseren van de ontdekte kwetsbaarheden en de aanwezige risico's. In deze 'Fix fase' wordt een risico assessment uitgevoerd en een plan van aanpak ontwikkeld om de kwetsbaarheden en risico's te mitigeren.

Cybersecurity Roadmap

Tijdens deze fase nemen wij de uitkomsten van de Secior Health Check als basis en geven wij advies over het mitigeren van de risico's. Hierbij maken wij een cybersecurity roadmap. Deze roadmap bevat o.a. adviezen over patch management, netwerk segmentatie, password policy en security monitoring. Onze project managers kunnen ook op uurbasis worden ingehuurd om het project te begeleiden.

datacenter cybersecurity dienst: fix issues

MANAGE

De Secior 'managed services' zijn bedoeld om de facilitaire infrastructuur van een organisatie veilig te houden. De diensten worden aangeboden in abonementsvorm, waarbij Secior zijn specialistische kennis afstemt op de behoefte van het datacenter; van incidenteel ondersteunen tot volledige ontzorging. Hierdoor kan de organisatie zich richten op de kerntaken, en voldoet volledig aan de doorlopende zorgplicht zoals omschreven in de NIS2. De dienstverlening wordt berekend op op basis van het aantal endpoints. Vraag om een offerte?

Overzicht Services

Detectie

Zichtbaarheid speelt een essentiële rol in de cybersecurity van de operationele technologie. Het inventariseren welke digitale assets aanwezig zijn, is een randvoorwaarde om een datacenter te kunnen beschermen. "You can't protect what you don't see". Secior brengt alle kwetsbaarheden in kaart zodat deze gerepareerd kunnen worden in de opstartfase.

Bewustwording

Cybersecurity Awereness training; Secior verzorgt op reguliere basis interne campagnes om de medewerkers scherp te houden. Door medewerkers te trainen en te leren hoe hackers werken en welke tooling ze gebruiken voorkom je dat er openingen ontstaan die hackers als toegang gebruiken. Naast IT en IoT is de operationele technologie een steeds belangrijker doelwit voor cyberaanvallen. Het risico neemt niet alleen toe, de cyberaanvallen zijn ook geavanceerder en complexer.
Je kunt de OT omgeving technisch nog zo goed beveiligen. De veiligheid valt of staat met de medewerkers. Zij moeten zich bewust zijn van het belang van cybersecurity.
Het vergroten van de kennis bij medewerkers is een essentiële cybersecurity maatregel. Medewerkers moeten leren cybersecurity aanvallen te herkennen en te melden.
De awareness training geeft inzage in de specifieke bedreigingen en kwetsbaarheden van de facilitaire infrastructuur van het datacenters en biedt praktische kennis over verschillende cyberdreigingen, werkwijze en tegenmaatregelen om werknemers te helpen cyberaanvallen te voorkomen.
De training bestaat uit praktijkvoorbeelden en aanbevelingen voor het opzetten en implementeren van een gedegen en goed functionerende cybersecurity omgeving, op basis van de ISA/IEC 62443 richtlijn voor industriële besturingssystemen. De training wordt periodiek verrijkt met de laatste inzichten.

Supply Chain Management

Cybersecurityrisico's kunnen worden doorgegeven via de toeleveranciers van organisaties. De Supplier Risk Service van Secior richt zich op de risico mitigatie van deze toeleveringsketens. Secior kan ook gespecialiseerde juridische kennis leveren om inkoopcontracten compliant te maken.

Incident Response Plan (IRP)

Deze dienst houdt in dat Secior het bestaande Incident Response Plan (IRP) analyseert en ook virtueel kan testen. Bij het ontbreken van een IRP kan Secior hiervoor de benodigde kennis aanleveren. Een cyber aanval is heel stressvol en lastig om planmatig te blijven werken. Secoir stelt de procedures op hoe medewerkers moeten omgaan bij een onverhoopt cyberincident om mogelijke schade te beperken. Op de achtergrond werken wij mee tot dat het incident is opgelost.

Advies (+NIS2)

De juiste cybersecurity maatregelen verschillen per opdrachtgever. De SME’s van Secior geven regelmatig advies over hoe je jouw infrastructuur het beste kunt beschermen tegen de bedreiging (threat & asset Intelligence). Daarnaast adviseren wij over de juiste stappen om NIS2 compliant te worden en blijven.

24/7 Managed SOC

Na de inventarisatie en reparatie fase kan Secior door middel van de Managed SOC dienstverlening 24/7 de OT, IT & IoT infrastructuur monitoren op digitale risico’s. Met geavanceerde software detecteert Secior in samenwerking met de TU/e 24/7 verdacht verkeer. Onze cyberspecialisten analyseren de binnenkomende meldingen en inbraakpogingen worden voorkomen. Afwijking van een normaal patroon wordt geconstateerd en geanalyseerd door het SOC personeel, en indien nodig zal het datacenter direct worden ingelicht, zodat een mogelijke incidenten kunnen worden voorkomen.

datacenter cybersecurity dienst: manage problemen

IT, OT & IoT CYBERSECURITY

Hoe kunnen wij helpen?

Elke cyberweerbaarheid vraag verdient een antwoord en oplossing op maat. Ons team begrijpt de huidige uitdagingen als geen ander en helpt met het verbeteren en in stand houden van de digitale weerbaarheid van uw organisatie.
Neem contact op: +31 85 2736036 of stuur een email naar info@secior.com

Blijf op de hoogte

De laatste ontwikkelingen en gebeurtenissen op het gebied van datacenter cybersecurity.